Vapaaehtoistyö

Lähes puolet suomalaisista tekee vapaaehtoistyötä ja neljä viidestä on kiinnostunut tekemään vapaaehtoistyötä. Aktiivinen ihminen voi hyvin ja luo toiminnallaan hyvinvointia lähiyhteisöihin ja yhteiskuntaan. Osallisuus lisää kuulumisen tunnetta sekä antaa mahdollisuuksia itsensä toteuttamiseen ja vaikuttamiseen.

 

Haluatko auttaa ja tukea päihderiippuvuudesta kärsiviä ihmisiä? Onko sinulla mahdollisuus sitoutua auttamaan ihmisiä, jotka tarvitsevat apua ja rinnalla kulkijoita vaikeissa elämäntilanteissa?

Vapaaehtoistyöntekijämme voivat toimia tukihenkilöinä asiakkaillemme tai toimia esimerkiksi vertaisryhmien ohjaajina.

Tarjoamme vapaaehtoistyöntekijöillemme kattavan koulutuksen tehtäviinsä, yhdistyksen jatkuvan tuen, sekä erilaisia jatkokoulutuksia ja mahdollisuuksia osallistua alan seminaareihin. Järjestämme vapaaehtoistyöntekijöillemme erilaista virkistystoimintaa, ja säännölliset, ammattilaisen vetämät työnohjaukset työssä jaksamisen tueksi.

Mikäli toisten auttaminen on sinusta mielekästä ja sinulla on voimavaroja siihen, tule Tietuun vapaaehtoiseksi!

Miten hakeudun vapaaehtoiseksi?

Mikäli vapaaehtoistyö Tietussa kiinnostaa sinua, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse vapaaehtoistyön koordinaattoriimme, ja varaa aika haastatteluun.

Tehtävään perehdyttämiseksi vapaaehtosillemme järjestetään kahden päivän aikana toteutettava koulutus, jonka jälkeen he voivat toimia monipuolisissa tehtävissä yhdistyksessämme.

Tietu Ry

Tietu Ry on vuodesta 2001 Turun alueella toiminut päihdehuollon palveluntuottaja. Asiakaskunta muodostuu eri ikäisistä ja erilaisissa elämäntilanteissa olevista päihderiippuvuudesta tai päihdehaitoista kärsivistä ihmisistä. Toimimme matalan kynnyksen periaatteella.

Kirjaudu sisään